Ιστορία & Φιλοσοφία

Morphosis Kafetzakis Image

Τα στελέχη της εταιρείας, δραστηριοποιούνται από το 1977 έως και το 2000, ως ιδιώτες ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί.
Η μελετητική – κατασκευαστική εταιρεία “morFOSis” Καφφετζάκης Ο.Ε. , δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον τομέα μελέτης & κατασκευής κτιρίων υψηλών απαιτήσεων.
Δραστηριοποιείται στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου, με έδρα το Ηράκλειο και στο Νομό Λασιθίου με έδρα τη Νεάπολη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατασκευών, σε περιοχές με έντονη αγοραστική κίνηση και αξία, για ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις αισθητικής και κατασκευαστικής αρτιότητας.
Αποτελείται από έμπειρα και άριστα καταρτισμένα στελέχη, που καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδικοτήτων στον κλάδο των κατασκευών, όπως αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, μηχανολόγο μηχανικό, τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων και εργοδηγό, που όλοι τους διαθέτουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στον τομέα τους.
Οι κατασκευές της εταιρείας πρώτα από όλα καλύπτουν τις προδιαγραφές της ασφάλειας με τη χρήση αντισεισμικών μελετών, που παρέχουν στο κτίριο τη μέγιστη αντοχή έναντι σεισμού.
Σχεδιάζονται και κτίζονται με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε ότι αφορά στη θερμομόνωση και υγρομόνωση, ενώ οι πιο ευπαθείς λειτουργίες της κατασκευής, όπως είναι η ύδρευση, η αποχέτευση και η ηλεκτρική εγκατάσταση, υλοποιούνται με τα πιο εξελιγμένα υλικά, υπό την επίβλεψη πάντα των μηχανικών του έργου.
Εκτός όμως από τους παραπάνω τομείς, η εταιρεία “morFOSis” Καφφετζάκης Ο.Ε. δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της εσωτερικής διακόσμησης, καθώς και στην αισθητική των κατοικιών και των κτιρίων.
Για το λόγο αυτό η εσωτερική διαρρύθμιση, καθώς και ο βασικός μόνιμος εξοπλισμός των κατοικιών (μπάνια, κουζίνες, ντουλάπες, κουφώματα, δάπεδα κ.α.), γίνεται από επώνυμα προϊόντα διάσημων οίκων του εξωτερικού και εσωτερικού.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες που εντάσσονται στο ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχών των κατοικιών και κτιρίων που δημιουργεί η “morphosis” Καφφετζάκης Ο.Ε. αποτελούν αυτό που ονομάζεται smart design & construction (έξυπνη σχεδίαση & κατασκευή).